Myrvoll stasjon

Roof Gardens på Myrvoll Stasjon 

Myrvoll stasjon er resultatet av en visjon om et lite, men særegent sentrum i Oppegård. Området er nå regulert med mellom 500 og 600 leiligheter, i tillegg til Skogsåsen med 120 rekkehus. Filosofien bak prosjektet er et bilfritt område med nærhet til alt.

Leilighetene i Roof Gardens ligger perfekt til for deg som synes lykken er å lange ut på ski eller å spyle sykkelen etter en økt i marka. Her har du golfbane, idrettsbaner og barneskole rett rundt hjørnet – i tillegg til store områder med skog og gode muligheter for både telttur, jakt og fiske.

Det er det som er så spesielt med Roof Gardens: Rammen er landlig, men hverdagslivet er akkurat så urbant som du vil ha det.

Skogturene. Den første seieren på idrettsbanen. Søndagsmiddager, der noen kommer rett fra golfbanen, mens andre henger seilerjakka på knaggen og kjenner at sola har tatt skikkelig på orden. Oppegård er det hyggelige alternativet til storbyen, uten at du må gi avkall på det urbane livet. Du kan jobbe i byen og kjøre hjem på en halvtime. Og hjemme, det er Roof Gardens – vakre, særegne leiligheter med tre tak du kan leve livet på.

Oppegård har et rikt kultur- og organisasjonsliv. Her finner du et av landets største idrettsmiljøer med idrettshaller og -baner på Sofienmyr stadion og Greverud, lett tilgjengelige fra der du bor. Du kan kjøre slalåm i Ingierkollen, seile langs kommunens 8 kilometer lange strandlinje i Bunne orden eller spille golf på 18-hullsbanen til Oppegård golfklubb. Oppegård skigruppe sørger for at du kan kjøre på med vinteraktiviteter selv i snøfattige sesonger; her sparer man nemlig ikke på kunstsnøen i bakken.